Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Κατά παντός κινδύνου έργου (C.A.R)

Κι όμως για οποιοδήποτε έργο γίνεται και οποιαδήποτε κατασκευή και μελέτη, πόσο σίγουροι μπορεί να είμαστε εάν πραγματοποιηθεί; Έχουμε κατοχυρώσει όλες τις παραμέτρους; Μια φωτιά ή μια πλημμύρα κατά τη διάρκεια της κατασκευής ή ακόμα και κλοπής ενός πολύτιμου εργαλείου, πόσο μπορεί να μας οδηγήσει ακόμα και στη μη ολοκλήρωση της μελέτης ή της κατασκευής; Και εάν ένα εργατικό ατύχημα οδηγήσει στο θάνατο κάποιων εργαζομένων κατά πόσο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη συνέχιση των εργασιών.

Υπάρχουν και άλλες αντιξοότητες που μπορεί να έχει ένα έργο. Π.χ «κάποιος τρίτος μπήκε στους χώρους του εργοταξίου και τραυματίστηκε», «κάτι έπεσε από τον τρίτο όροφο κατά τη διάρκεια της κατασκευής και πλάκωσε ένα αυτοκίνητο», «στο σκάψιμο έσπασαν σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης», «στη μεταφορά και όπου κινούταν ο γερανός ρίξαμε καλώδια της ΔΕΗ»… κ.α.

Η ασφάλιση C.A R (construction all risks) είναι αυτό που λέει η ο αγγλικός όρος. All risk …όλοι οι κίνδυνοι…

Γιατί να μην έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας; Γιατί να μην έχουμε δίπλα κάποιον που ξέρει να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις με τα χαμηλότερο δυνατό κόστος;

Είμαστε στη διάθεσή σας να κάνουμε πλήρη έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστική αγοράς και να σας την παρουσιάσουμε εντός 7 εργάσιμων ημερών δίχως από την πλευρά σας να χρειαστεί επιπλέον εξέταση προσφορών και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση της κατοικίας σας με το καλύτερο ασφάλιστρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

Αίτηση

Κατηγορία: Κλάδος Αστικής Ευθύνης

Επικοινωνήστε μαζί μας