Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Ξενοδοχειακές μονάδες - Ενοικιαζόμενα δωμάτια

«Ασφάλιση εγκαταστάσεων, Αστικής Ευθύνης για τροφική δηλητηρίαση, για την πισίνα, για όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, για το Parking, ασφάλιση χρηματικών απωλειών, ασφάλιση πρόωρης αναχώρησης του πελάτη». Πραγματικά ένα ξενοδοχείο για να δουλέψεις χρειάζεται πάνω από 5 ασφαλιστήρια.

«Τα ξενοδοχεία ειδικότερα που συνεργάζονται με tour operator του εξωτερικού όπου ζητάνε τεράστια κεφάλαια Αστικής Ευθύνης ή ακόμα και ο επιχειρηματίας ξενοδόχος για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο με τις ευθύνες του ξενοδοχείου για τους πελάτες του εξωτερικού αναγκάζονται να επιβαρύνουν κατά πολύ το ετήσιο κόστος ασφάλισης τους».

Εμείς λοιπόν ερχόμαστε και σας δίνουμε όλες τις καλύψεις του ξενοδοχείο από κάθε τυχαίο κίνδυνο δίχως από την πλευρά σας να χρειαστεί επιπλέον εξέταση προσφορών και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση του ξενοδοχείου σας με το καλύτερο ασφάλιστρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

Αίτηση

Κατηγορία: Κλάδος Περιουσίας

Επικοινωνήστε μαζί μας