Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Σπίτι - Κατοικία - Εξοχικό

Το σπίτι μας.

Το έχουμε δει στις ειδήσεις ...κάηκε από φωτιά στο δάσος.

«Η ασφαλιστική δε με κάλυψε γιατί δεν είχα τον όρο κάλυψης Δάσους».

«Σεισμός (με έχει υποχρέωση η τράπεζα να το ασφαλίσω λόγω του δανείου που έχω πάρει…!!!)».

«Πλημμύρησα από τις βροχές…!!!»

«Με έκλεψαν μπήκαν στο σπίτι και μου δημιούργησαν τεράστιες ζημιές και μου έκλεψαν την τηλεόραση και πολύτιμα αντικείμενα που είχα».

Πολύ συχνότερα από ότι στο παρελθόν ακούμε τους ανθρώπους να απογοητεύονται από τις ζημιές που δημιουργήθηκαν στο σπίτι τους, και πολλές φορές να βρίσκονται σε πλήρες αδιέξοδο, αφού οι κόποι ετών χάνονται σε μια μέρα από μια ολική καταστροφή.

Είμαστε στη διάθεσή σας να κάνουμε πλήρη έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστική αγοράς και να σας την παρουσιάσουμε εντός 7 εργάσιμων ημερών δίχως από την πλευρά σας να χρειαστεί επιπλέον εξέταση προσφορών και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση της κατοικίας σας με το καλύτερο ασφάλιστρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

Αίτηση

Κατηγορία: Κλάδος Περιουσίας

Επικοινωνήστε μαζί μας