Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Υπηρεσίες

Ο στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε και να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα των πελατών μας ώστε να νιώθουν ήσυχοι σε οποιαδήποτε ατυχία αντιμετωπίσουν στο μέλλον.

Η μεγαλύτερη παροχή και καινοτομία που προσφέρει το γραφείο μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η μελέτη και η έρευνα αγοράς, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στον «υπολογιστή σας».

Πιο συγκεκριμένα:

Μπορούμε σε οποιονδήποτε πελάτη το επιθυμεί να κάνουμε μια πλήρη έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, και να του την παρουσιάσουμε στο mail ή στο φαξ του εντός 7 εργάσιμων ημερών, ακόμα και για την πιο εξειδικευμένη ασφάλιση, συγκρίνοντας rate ασφαλίστρου, καλύψεις και όρους ασφάλισης.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να κατεβάσει την αίτηση ασφάλισης που επιθυμεί, να τη συμπληρώσει αναλυτικά και να μας τη στείλει.

Άμεσα και εντός 24ώρου θα του σταλεί mail επιβεβαίωσης ρωτώντας τον και τυχόν διευκρινίσεις. Με την ολοκλήρωση των διευκρινίσεων και εντός 7 εργάσιμων ημερών θα του παρουσιάσουμε την έρευνα αγοράς που επιθυμεί.