Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία Κ & Γ Μάστακας ΟΕ ιδρύθηκε το 1999, από τον Γιώργο Μάστακα (Νομική Σχολή Αθηνών-τμήμα Πολιτικών Επιστημών) και τον Κώστα Μάστακα (London Chartered Insurance Institute και του Πανεπιστημίου του Shalford της Αγγλίας και με μεταπτυχιακό τίτλο στη Science Po στο Παρίσι).

Η αρχική εξειδίκευση της εταιρίας αφορούσε τις ασφάλειες ζωής μέσω της Ασφαλιστικής Εταιρείας ALICO. Ήδη όμως από τη δεκαετία του ’70 η επιχείρηση είχε αναπτυχθεί πλήρως στον τομέα των γενικών ασφαλίσεων. Από το 1999 η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της πρακτόρευσης ασφαλίσεων εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ασφαλιστική κάλυψη των πελατών της, μέσω ελληνικών και ξένων ασφαλιστικών εταιρειών.

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, τα στελέχη της «Κ & Γ Μάστακας ΟΕ» εντοπίζουν επακριβώς τους ασφαλιστικούς κινδύνους που χρήζουν καλύψεως, αναλύουν και προσδιορίζουν τα ασφαλισμένα κεφάλαια και ελαχιστοποιούν το επιχειρηματικό ρίσκο. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην αναζήτηση της πλέον συμφέρουσας προσφοράς, την τοποθέτηση του κινδύνου σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, στη διαχείριση των αποζημιώσεων και βέβαια στην παρακολούθηση και τον χειρισμό των ανανεώσεων με τον διαρκή επανέλεγχο της αγοράς.

Όλα τα παραπάνω γίνονται με τον χαρακτηριστικό και ανθρώπινο τρόπο που λειτουργεί ένα ιστορικό γραφείο σε μια ελληνική πόλη της περιφέρειας. Γνωρίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, μιλάμε μαζί του αναλυτικά και τον βοηθάμε να καταλάβει. Την ίδια στιγμή η επιχείρησή μας καινοτομεί διαρκώς. Είναι έξυπνα και πλήρως μηχανοργανωμένη αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα λειτουργικά προγράμματα, αλλά και το ελεύθερο λογισμικό. Κάτω από τη στέγη μας βρίσκονται περίπου 3.000 πελάτες και μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμοί της Δυτική Ελλάδας.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγουμε για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά ένα παράθυρο στον κόσμο της ασφαλιστικής αγοράς. Μαζί μας είναι και νιώθει σίγουρος ότι έχει επιλέξει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση.