Αν και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, έχει φτιαχτεί για να φαίνεται από φυλλομετρητές (browser) που υποστηρίζουν διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Αν είναι δυνατόν σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε τον φυλλομετρητή σας σε έναν πιο πρόσφατο, όπως τον Firefox, τον Opera, τον Safari ή και άλλους.

Ποιοί είμαστε

Φωτογραφία συνεργάτη

Γιώργος Μάστακας  /  Γενική Διεύθυνση

Ο κος Μάστακας Γιώργος είναι ο πρωτεργάτης και ιδρυτής της εταιρείας. Έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή Αθηνών, το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης... περισσότερα »


Φωτογραφία συνεργάτη

Αχιλλέας Λιόντος  /  Υπεύθυνος εξειδικευμένων κινδύνων και ασφαλίσεων ζωής

Ο κος Λιόντος μεγάλωσε, σπούδασε και έζησε στη Γερμανία στην πόλη της Φρανκφούρτης. Μέχρι το 1999 δούλευε στην κεντρική αντιπροσωπεία της BMW... περισσότερα »


Κωνσταντίνος Μάστακας  /  Τεχνικός Σύμβουλος

Ο κος Μάστακας Κωνσταντίνος είναι συνιδρυτής και μέτοχος της εταιρείας. Το 1993 αποφοίτησε από το Chartered Insurance Institute και το 1997 τελείωσε το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Salford... περισσότερα »


Φωτογραφία συνεργάτη

Στεφανία Μπράγια  /  Υπεύθυνη Διαχείρισης και διεκπαιρέωσης

H κα Μπράγια είναι κοντά μας από το Σεπτέμβριο του 2010. Τελείωσε τις σπουδές της στη Δημοσια Διοίκηση και στα Δημόσια Οικονομικά της  Παντείου το Σεπτέμβριο του 2008 και από το Νοέμβριο ξεκίνησε την εργασία της σε κτηματομεσιτκή εταιρεία στην γραμματειακή υποστήριξη και στη συνέχεια δούλεψε σε εταιρεία Μαζικής εστίασης στο τμήμα διαχείρισης προσωπικου... περισσότερα »


Φωτογραφία συνεργάτη

Ειρήνη Δεκόλη  /  Υπέυθυνη Λοιπών Κλάδων

Η κα Δεκόλη σπούδασε στο University of LaVerne και αποφοίτησε το Καλοκαίρι του 1998 με εξειδίκευση στο τμμήμα Marketing. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο τμήμα After sales της εταιρείας ΤΟΥΟΤΑ στο Νομό Ιωαννίνων και  ενεργά με τον κλάδο ασφαλίσεων από το 2001... περισσότερα »


Φωτογραφία συνεργάτη

Έλγκα Γεωργίου  /  Υποστήριξη Διαχείρισης και διεκπαιρέωσης

Η κα Γεωργίου Ελγκα  είναι μαζί μας από τον Φεβρουάριο του 2013 μόλις τελείωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων... περισσότερα »


Φωτογραφία συνεργάτη

Μαρίνα Κιτσάκη  /  Τμήμα ζημιών

Η κα Κιτσάκη Μαρίνα είναι μαζί μας το τελευταίο εξάμηνο και έχει αναλάβει το τμήμα ζημιών. Η πολυετή της εμπειρία σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων Volvo και Opel αποτελούν εγγύηση για τη γνώση στο χειρισμό των ζημιών του κλάδου αυτοκινήτων... περισσότερα »